OPEN CALL: Näyttelyt & tapahtumat

AVOIN HAKU Yö Galleriaan syksylle 2021 ja keväälle 2022

Näyttely- ja tapahtumahaku Yö Galleriaan syksylle 2021 ja keväälle 2022.

Helmikuussa 2021 Helsingin Lönnrotinkadulle avautuneeseen Yö Galleriaan haetaan näyttelyitä ja tapahtumia syyskaudelle 2021 ja kevätkaudelle 2022 (syys–helmikuu). Haku on avoin kaikille taidemuodoille ja taiteenaloille, kuten kuva-, media-, sävel- ja sanataiteelle.

Haku päättyy 30.4.2021 kello 24:00.

Näyttely- ja tapahtumavalinnoista tiedotetaan touko-kesäkuun aikana.

Lähetä vapaamuotoinen näyttely- tai tapahtumasuunnitelma alla olevan hakemuslomakkeen kautta viimeistään 30.4.2021. Mikäli liität hakemukseen cv:n ja hakemusta tukevia kuvia, laita ne suunnitelman kanssa samaan pdf-tiedostoon (maks. 5 MB). Kerro hakemuksessa toive ajankohdasta (mikäli sellainen on) ja näyttelyn tai tapahtuman kesto. Kerro myös, jos näyttelyyn liittyy oheisohjelmaa.

LINKKI HAKEMUSLOMAKKEESEEN:

https://forms.gle/iyiVxihW1u3WFMg59

Voit ehdottaa yksityis- tai ryhmänäyttelyä, kuten myös Yö Galleriaan toteutettavia yksittäisiä tapahtumia. Gallerian pinta-ala on noin 100 m2.

Yksityis- ja ryhmänäyttelyiden kesto on lähtökohtaisesti 3 viikkoa sisältäen näyttelyripustuksen ja purun, mutta voit ehdottaa myös lyhyempää näyttelyjaksoa.

Yksittäiset tapahtumat voivat olla kestoltaan 1–7 päivää, sisältäen rakennus- ja purkupäivät.

Puolet näyttely- ja tapahtuma-ajoista on varattu Yö ry:n jäsenille. Toisen puolen arvioinnissa jäsenet ja ei-jäsenet ovat samalla sijalla.

Yö Galleria ei peri näyttelyvuokraa tai näyttelypalvelumaksuja. Teosmyynnistä Yö ry ottaa 20% välitysprovision.

Näyttelyvalinnoista päättää Yö ry:n säännöllisesti vaihtuva näyttelytyöryhmä, johon kuuluu keväällä 2021: Henrik Pathirane, Riikka Ahlfors, Ilkka Pitkänen, Anna Rombach, Joonas Eränen sekä Minnamari Toukola.