OPEN CALL: Näyttelyt & tapahtumat

AVOIN HAKU: Näyttely- ja tapahtumahaku Yö Galleriaan syyskaudelle 2022 sekä alkuvuodelle 2023.

Helmikuussa 2021 Helsingin Lönnrotinkadulle avautuneeseen Yö Galleriaan haetaan näyttelyitä ja tapahtumia elo-syyskuulle 2022 sekä marras-helmikuulle 2022-2023. Haku on avoin kaikille taidemuodoille ja taiteenaloille, kuten kuva-, media-, sävel- ja sanataiteelle.

Haku päättyy 9.1.2022 kello 24:00.

Näyttely- ja tapahtumavalinnoista tiedotetaan tammikuun 2022 loppuun mennessä.

Lähetä vapaamuotoinen näyttely- tai tapahtumasuunnitelma alla olevan hakemuslomakkeen kautta viimeistään 9.1.2022. Mikäli liität hakemukseen cv:n ja hakemusta tukevia kuvia, laita ne suunnitelman kanssa samaan pdf-tiedostoon (maks. 5 MB). Kerro hakemuksessa toive ajankohdasta (mikäli sellainen on) ja näyttelyn tai tapahtuman kesto. Kerro myös, jos näyttelyyn liittyy oheisohjelmaa.

LINKKI HAKEMUSLOMAKKEESEEN:

https://forms.gle/tndYdPEGu96jho1DA

 

Hakemuksen liitteet voi tarvittaessa toimittaa sähköpostilla osoitteeseen opencall[at]yory.fi (maks. 5 MB).

Voit ehdottaa yksityis- tai ryhmänäyttelyä, kuten myös Yö Galleriaan toteutettavia yksittäisiä tapahtumia. Gallerian pinta-ala on noin 100 m2.

Yksityis- ja ryhmänäyttelyiden kesto on lähtökohtaisesti 3 viikkoa sisältäen näyttelyripustuksen ja purun, mutta voit ehdottaa myös lyhyempää tai pidempää näyttelyjaksoa.

Yksittäiset tapahtumat voivat olla kestoltaan 1–7 päivää, sisältäen rakennus- ja purkupäivät.

 

Puolet näyttely- ja tapahtuma-ajoista on varattu Yö ry:n jäsenille. Toisen puolen arvioinnissa jäsenet ja ei-jäsenet ovat samalla sijalla.

Yö Galleria ei peri näyttelyvuokraa tai näyttelypalvelumaksuja. Teosmyynnistä Yö ry ottaa 20% välitysprovision.

Taiteilija vastaa ripustuksesta yhdessä gallerian kanssa. Taiteilija vastaa näyttelyvalvonnasta sekä näyttelyn purkamisesta, kuten myös teosten mahdollisesta vakuuttamisesta ja teoskuljetuksista.

 

Näyttelyvalinnoista päättää Yö ry:n säännöllisesti vaihtuva näyttelytyöryhmä, johon kuuluu syksyllä 2021: Ilkka Pitkänen, Joonas Eränen, Riikka Ahlfors, Tuija Teiska, Carine Fabritius sekä Isabel Pathirane.