Yö Kekri: The Air We Share 2.0

22.10.  ovet      19:30
             esitys  20-22

The Air We Share 2.0 tapahtumassa eri alojen taiteilijat kutsutaan esiintymään vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Kukin tapahtuma on kokeellinen yritys yhdistää ja sekoittaa soolo työskentelyä kollektiivisen kanssa. Esiintyjiltä vaaditaan herkkyyttä muita esiintyjiä ja yleisöä kohtaan, mutta myös vahvaa omaa taiteilijuutta kestääkseen epävarmuutta ja sitä että lopputulos ei ole täysin heidän hallinnassaan.

Yö Kekrissä järjestettävässä tapahtumassa 22.10. esiintyvät poikkeuksellisesti tapahtumaa järjestävän työryhmän jäsenet kuvataiteilija Kamila Śladowska, tanssitaiteilija Giorgio Convertito ja performanssitaiteilijat Liina Kuittinen ja Willem Wilhelmus. 

The Air We Share 2.0 tapahtuma on tarkoitettu radikaaliksi lääkkeeksi yhteiskuntaa vaivanneeseen tokkuraisuuteen, jonka aiheuttivat Covid19 ja nyt lisäksi tämä hirvittävä sota. Meidän on kokoonnuttava jälleen taiteen äärelle, tarkemmin sanottuna kokeellisen elävän taiteen äärelle.

Kussakin tapahtumassa esiintyy viisi taiteilijaa performanssitaiteen, tanssin, musiikin, runouden ja kuvataiteen aloilta. Moninaista työryhmää yhdistää halu tuoda kokeellista esitystaidetta mahdollisimman monen ulottuville Helsingissä.

 

FACEBOOK: https://fb.me/e/2WLPGjH4R
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/theairweshare2.0/