Autenttinen liike

Aikataulu

Pe 18.8.2023 19:00 - 19:00

Autenttinen liike on oman kokemuksen havainnointiin, vapaaseen liikkumiseen ja toisen ihmisen kohtaamiseen pohjaava yksinkertainen mutta syvällinen harjoite. Harjoite pitää sisällään itseohjautuvaa liikkumista, toisen liikkuvan ihmisen katsomista sekä omien kokemusten sanoittamista ja keskustelua koko osallistujaryhmän kanssa. Autenttista liikettä hyödynnetään lukuisissa eri yhteyksissä, ja tässä työpajassa autenttinen liike on työkalu itsen tutkimiseen ja ehdotus saapua läsnäolevaksi tähän hetkeen yhdessä toisten kanssa.

Työpajassa teemme yhdessä autenttinen liike -harjoitteen galleriatilassa viisi kertaa viiden kokoontumiskerran aikana ja keskustelemme harjoitteen nostattamista kokemuksista. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta autenttinen liike -harjoitteesta!

Kurssille voivat osallistua kaikki kehosta, liikkeestä, autenttinen liike -harjoitteesta kiinnostuneet tai muuten uteliaat aikuiset ihmiset, jotka tilan esteellisyyden puitteissa pystyvät saapumaan paikalle. Tietynlaista kehoa tai esim. fyysistä kuntoa ei vaadita. 

Kurssin vetäjä: Emilia Liimatainen

Kurssin osallistumiskerrat:
Pe 11.8. klo 19-21 
La 12.8. klo 17-19 
Pe 18.8. Klo 19-21 
La 19.8. klo 17-19 
Su 20.8. klo 17-19 

Kurssin osallistumismaksu: 40€

Ilmoittautuminen kurssille: info@yory.fi